ro   |   en
Meniu pizza
Restaurant 1880 » Meniu a la carte

Meniu a la carte

(Download Meniu in document pdf)

Supe & Aperitive

Supa crema de hribi - 18 lei / 200g

Supa crema de spanac cu busuioc - 18 lei / 200g

Consome de vită - 18 lei / 250g

Biftec tartar - 59 lei / 300g

Fritto misto de creveți, calamari și dovlecel - 39 lei / 350g

Clatite umplute cu somon afumat, crema de branza si arpagic - 39 lei / 250g

Creveti cu sos de unt si usturoi - 38 lei / 120g

Tartar de ton rosu marinat in sos de soia, ghimbir si lamaie verde - 49 lei / 200 g

Branza de capra in crusta de pesmet servita cu salata verde mixta - 36 lei / 200g

Camembert in fulgi de migdale servit cu salata de rucola, muguri de pin si rosii uscate la soare - 36 lei / 170g


Salate & Paste

Salata de pui cu susan si migdale - 25 lei / 200g

Salata verde mixta cu muguri de pin si rosii uscate la soare servita in bol de parmezan 23 lei / 150g

Salata de caracatita - 29 lei / 200g

Salata Nicoise cu ton proaspat la gratar - 43 lei / 400g

Salata verde mixta cu muguri de pin și rosii uscate la soare, servita in bol de parmezan - 35 lei / 150g

Salata mediteraneană de legume - 27 lei / 250g

Salata cu gorgonzola, pere și vinegreta de dijon - 35 lei / 250g

Tagliatelle cu somon afumat - 29 lei / 250g

Farfale cu ciuperci Shiitake, pui si spanac - 29 lei / 250g

Casarecce cu gorgonzola, sparanghel și nuca - 35 lei / 250g

Ravioli cu spanac, ricotta si sos de unt cu salvie - 29 lei / 250g

Fettucine cu hribi - 29 lei / 250g


Fel principal

T-bone la gratar - 115 lei / 400g

Muschi de vita la gratar cu sos de gorgonzola - 88 lei / 180g / 70g

Antricot de vita la gratar - 83 lei / 240g

Ceafa de vita la gratar - 47 lei / 200g

Osso buco - 35 lei / 400g

Muschi de porc cu sos de prune, servit cu cartofi la cuptor cu cimbru si usturoi - 39 lei / 175g / 225g

Cotlet de porc marinat cu salvie și rozmarin - 35 lei / 200g

Pulpa de rata confit cu piure de sfecla si sparanghel - 39 lei / 150g / 200g

Piept de curcan invelit in bacon cu piure de cartofi dulci si sparanghel - 59 lei / 200g / 150g / 100g

Cotlet de berbecut marinat la gratar - 60 lei / 250g

File de biban cu spaghete de legume - 53 lei / 150g / 150g

Ton rosu in crusta de susan, servit cu piure de cartofi cu wasabi- 85 lei / 200g / 200g

Somon la cuptor, in crusta de ierburi, cu lamaie si parmezan - 49 lei / 250g

Dorada la gratar - 74 lei / 550g

File de halibut cu sos de unt, migdale și usturoi, servit cu sparanghel - 69 lei / 200g / 100g / 50g


Garnituri

Legume la gratar - 11 lei / 200g

Brocoli sote - 11 lei / 150g

Sparanghel la gratar - 22 lei / 150g

Spaghete de legume sotate - 11 lei / 200g

Cartofi la cuptor cu cimbru si usturoi - 11 lei / 200g

Orez jasmine - 11 lei / 100g

Piure de sfecla, cartofi si sparanghel - 11 lei / 200g

Fasole verde sotata cu unt si usturoi - 11 lei / 200g


Desert

Tort mousse aux trois chocolats - 18 lei / 140g

Tort de nuca - 18 lei / 130g 

Prajitura Florian - 18 lei / 150g


 




Restaurant 1880 » Meniu a la carte